Huisartsenpraktijk Bakestraat

Zandstap 5
3140 Keerbergen
015/51.73.11
huisartsen@bakestraat.be


  Maak afspraak via internet

Hoe maakt u een afspraak?

1. Via de website - www.bakestraat.be
Bij een eerste contact dient u zich te registreren. Vervolgens krijgt u een paswoord en gebruikersnaam. Wie vaardig is in deze materie kan ook inloggen via zijn eID of social media account.

Bent u al een gekende patiënt in de praktijk en wenst u voor de eerste keer een afspraak via internet te maken, dan is uw gebruikersnaam uw naam en voornaam aan elkaar geschreven (bv. U heet Van De Walle Greet, dan is uw gebruikersnaam: vandewallegreet).Uw wachtwoord is uw geboortedatum in cijfers! (bv. U bent geboren op 01/02/1965, dan is uw wachtwoord: 01021965) Bij het eerste gebruik van de agenda zal u uw wachtwoord dienen te wijzigen. Een volgende keer dat u inlogt in de agenda, gebruikt u het nieuw gekozen wachtwoord. Uw gebruikersnaam blijft uw naam en voornaam aan elkaar geschreven.

Eens op de site ziet u een overzicht van alle beschikbare afspraken.U krijgt de kans voor de volgende 21 dagen een afspraak te boeken. Elke ochtend om 6.00 komen er nog afspraken vrij voor diezelfde dag. Deze dienen om de problemen van die dag op te vangen en zijn voordien niet te zien. Hier maakt u uw keuze en schrijft u zich in voor een afspraak.

Zo u dit wenst is een afspraakherinnering per email mogelijk.

U kunt al uw afspraken op elk moment bekijken, zelfs indien deze door ons gemaakt werden.

Annuleren kan in de mate de boekingsregels dit toelaten, dit is tot maximaal 1 uur voor de raadpleging .


2. Telefonisch - 015/51.73.11

- Telefonisch een afspraak maken gaat via een intuïtief keuzemenu,. Een aantal afspraakmogelijkheden worden u voorgesteld die u met enkele toetsen op uw telefoon kan boeken in de praktijkagenda. De menustructuur is geoptimaliseerd om het aantal te maken keuzes en de tijdsduur tot een uiterst minimum te beperken.

- Wie naar de praktijk belt tijdens de kantooruren krijgt een keuzemenu te horen waarbij u kiest om een afspraak automatisch te boeken (Optie 1) of de praktijkhulp te spreken voor hulp of indien u een huisbezoek wil vragen (Optie 2).

- Om automatisch een afspraak te krijgen hoort u een herkenbare procedure zonder ingewikkelde handelingen of technische vaardigheden. Zo kunt u vlot een keuze maken binnen de vrijstaande afspraakuren.

- Indien nodig kunt u tijdens de kantooruren doorverbonden worden met de praktijkassistente of een arts.

- U krijgt de kans voor de volgende 21 dagen een afspraak te boeken. Maar elke ochtend om 6.00 uur komen er nog afspraken vrij voor diezelfde dag. Deze dienen om de problemen van die dag op te vangen en krijgt u voordien niet te horen.


3. Per SMS - 3111
Deze manier biedt u de mogelijkheid om volautomatisch een afspraak te boeken in onze agenda per SMS. Het volstaat dat een SMS gezonden wordt met de boodschap “afspraak huisarts bakestraat” naar 3111. Per kerende ontvangt u een SMS met enkele afspraakmogelijkheden. Elke afspraakmogelijkheid wordt voorafgegaan door een letter. Hieruit maakt u een keuze en bevestigt deze per SMS door het sturen van een bericht met als boodschap het woord “afspraak spatie letter van de gewenste afspraak”. Uw afspraak is geboekt. U zult hiervan een bevestiging per sms ontvangen. Per verzonden of ontvangen SMS betaalt u 50 cent. De bevestiging is gratis.


4. Via de app

U kunt de app installeren op uw smartphone via de Windows Store (Windows Phone), App Store (iPhone) of Google play (Android). U kunt de app terugvinden op de trefwoorden “mijnonlineagenda”, “myonlinecalendar” of “introlution”. U kunt inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord (zie afspraak maken via internet). Het domeinID is “bakestraat.be”.